Home | Binnenland | Goede zaken voor Dennis Minnema

Goede zaken voor Dennis Minnema

Door 0
Letter groote: Decrease font Enlarge font
Fast Track (Archieffoto) Fast Track (Archieffoto)

GRONINGEN – Met twee zeges was Dennis Minnema de meest succesvolle rijder in Groningen. De leider in de Artilens Rijderscompetitie op de baan wist te winnen met Catta Carabosse en Fast Track.

Voor Catta Carrabosse van eigenaar Theo Koning was het de eerste zege in haar loopbaan die ondanks haar leeftijd van zeven jaar nog maar uit enkele starts bestaat. Ze maakte onlangs al een bemoedigend heroptreden bij haar nieuwe trainer Bas Crébas en verbeterde nu haar record aanzienlijk naar 1.18,1.

De winst van Fast Track van eigenaar Johannes Walstra was de derde van deze jaargang. Steeds was Minnema daarbij de rijder van dienst.

Kijk voor de uitslagen op de pdf-bijlage aan de onderzijde van de pagina.

 

 

 

Aanpassingen of toevoegingen? Graag per email!

 

Share on Facebook

Subscribe to comments feed 0 reacties Meld je aan of registreer je hier om een reactie te plaatsen!
Inloggen
Inloggen via Facebook

totaal: | nu in beeld:

Inloggen

Inloggen via Facebook
  • Email naar een vriend Email naar een vriend
  • Print versie Print versie
  • Alleen tekst Alleen tekst

Auteur info

Ruud Stoop Ruud Stoop Sinds medio jaren zeventig van de vorige eeuw bezoeker van de koersen. Voor onder meer de uitgaven van de NHD verzorgde hij als opvolger van Rob Kat lange tijd de publicaties over de sport. Na het vertrek van George Taylor nam hij later ook de verslaggeving van de koersen in Alkmaar voor zijn rekening voor de wekelijkse uitgave van Draf & Rensport. Bij drafcentrum Alkmaar is hij nog altijd nauw betrokken naast zijn activiteiten als zelfstandig ondernemer. Was in het verleden Chef Sport op een deelredactie van de NHD, hoofdredacteur van diverse financiële magazines en met Patrick Davidson in 2007 initiator van Draaf Magazine. Tevens de initiatiefnemer van onder meer Toptrainer en Alkmaar Meestertipper.

Nieuwsbrief

Email: