Home | Binnenland | Jaap van Rijn opent EK weinig opvallend

Jaap van Rijn opent EK weinig opvallend

Door 0
Letter groote: Decrease font Enlarge font
Jaap van Rijn opent EK weinig opvallend

MONS – Jaap van Rijn is het EK voor leerlingpikeurs begonnen met een zesde plaats en een uitschakeling. Dat maakt het uitzicht op een podiumplek vrij troebel.

De Zuid-Hollander kreeg ook geen geweldig materiaal voor de kar en zag in de openingskoers de Noorse deelnemer Gundersen winnen met Arno Mondo SY. De tweede koers werd gewonnen door thuisrijdster Lindsay Celis, die de door Jan van Dooyeweerd getrainde Aleno Josselyn naar de zege reed. Hier werd Van Rijn helaas uitgeschakeld met Amber Merett, normaliter ook onopvallend koersende met de toch zeker niet onsuccesvolle Marc Huygens.

 

 

Aanpassingen of toevoegingen? Graag per email!

 

Share on Facebook

Subscribe to comments feed 0 reacties Meld je aan of registreer je hier om een reactie te plaatsen!
Inloggen
Inloggen via Facebook

totaal: | nu in beeld:

Inloggen

Inloggen via Facebook
  • Email naar een vriend Email naar een vriend
  • Print versie Print versie
  • Alleen tekst Alleen tekst

Auteur info

Ruud Stoop Ruud Stoop Sinds medio jaren zeventig van de vorige eeuw bezoeker van de koersen. Voor onder meer de uitgaven van de NHD verzorgde hij als opvolger van Rob Kat lange tijd de publicaties over de sport. Na het vertrek van George Taylor nam hij later ook de verslaggeving van de koersen in Alkmaar voor zijn rekening voor de wekelijkse uitgave van Draf & Rensport. Bij drafcentrum Alkmaar is hij nog altijd nauw betrokken naast zijn activiteiten als zelfstandig ondernemer. Was in het verleden Chef Sport op een deelredactie van de NHD, hoofdredacteur van diverse financiële magazines en met Patrick Davidson in 2007 initiator van Draaf Magazine. Tevens de initiatiefnemer van onder meer Toptrainer en Alkmaar Meestertipper.

Nieuwsbrief

Email: