Home | Binnenland | Puike meeting op Hilversumse gras

Puike meeting op Hilversumse gras

Door 0
Letter groote: Decrease font Enlarge font
Puike meeting op Hilversumse gras

HILVERSUM – De koersen op de grasbaan van Hilversum blijken al sinds de wederopstanding in 2008 een heuse hit. Dit keer geholpen door puike weersomstandigheden was er sprake van massale belangstelling voor het evenement, hetgeen resulteerde in een prachtige omzet van ruim zestig mille op de totalisator.

Voor de organisatie was er dubbele reden voor feestvreugde, want de door Tom van Eijden (voorzitter van het baanbestuur) gefokte Civic schreef met Rob de Vlieger een koers op zijn naam. De moeder van Civic, Uma Victory, rekende in een goede doelenrace nog af met enkele noeste mountainbikers.  

Ook Ruud Pools is na zijn hartproblemen weer helemaal in de winning mood. De sympathieke rijder uit Heiloo won twee koersen.

Kijk voor de uitslagen op de onderzijde van de pagina.

 

 

 

Aanpassingen of toevoegingen? Graag per email!

 

Share on Facebook

Subscribe to comments feed 0 reacties Meld je aan of registreer je hier om een reactie te plaatsen!
Inloggen
Inloggen via Facebook

totaal: | nu in beeld:

Inloggen

Inloggen via Facebook
  • Email naar een vriend Email naar een vriend
  • Print versie Print versie
  • Alleen tekst Alleen tekst

Auteur info

Ruud Stoop Ruud Stoop Sinds medio jaren zeventig van de vorige eeuw bezoeker van de koersen. Voor onder meer de uitgaven van de NHD verzorgde hij als opvolger van Rob Kat lange tijd de publicaties over de sport. Na het vertrek van George Taylor nam hij later ook de verslaggeving van de koersen in Alkmaar voor zijn rekening voor de wekelijkse uitgave van Draf & Rensport. Bij drafcentrum Alkmaar is hij nog altijd nauw betrokken naast zijn activiteiten als zelfstandig ondernemer. Was in het verleden Chef Sport op een deelredactie van de NHD, hoofdredacteur van diverse financiële magazines en met Patrick Davidson in 2007 initiator van Draaf Magazine. Tevens de initiatiefnemer van onder meer Toptrainer en Alkmaar Meestertipper.

Nieuwsbrief

Email: