Home | Binnenland | Alkmaarse spanning…

Alkmaarse spanning…

Door 0
Letter groote: Decrease font Enlarge font
Alkmaarse spanning…

ALKMAAR – In de strijd om de diverse Alkmaarse klassementen is de spanning momenteel te snijden, al lijkt Freedom Fighter goede papieren te hebben na zijn dubbele zeges tijdens de laatste koersdagen.

Op Tweede Pinksterdag komt de ruin van eigenaar Sas opnieuw in actie, maar dit keer blijft het bij één optreden. Bovendien treft hij met Daisy en Diva Lady andere recente winnaressen. Rijder John de Leeuw zou trouwens goede zaken kunnen doen in het rijdersklassement. Met Civic, Freedom Fighter, Gerard Schermer, Benjamin Mirage, Cas Kievitshof en in iets mindere mate Darwin Boko heeft hij goede papieren. Koploper Dennis Minnema komt minder vaak in actie en ontbeert echte topfavorieten.

Kijk voor alle klassementen op de bijlage aan de onderzijde van de pagina.

 

 

 

Aanpassingen of toevoegingen? Graag per email!

 

Share on Facebook

Subscribe to comments feed 0 reacties Meld je aan of registreer je hier om een reactie te plaatsen!
Inloggen
Inloggen via Facebook

totaal: | nu in beeld:

Inloggen

Inloggen via Facebook
  • Email naar een vriend Email naar een vriend
  • Print versie Print versie
  • Alleen tekst Alleen tekst

Auteur info

Ruud Stoop Ruud Stoop Sinds medio jaren zeventig van de vorige eeuw bezoeker van de koersen. Voor onder meer de uitgaven van de NHD verzorgde hij als opvolger van Rob Kat lange tijd de publicaties over de sport. Na het vertrek van George Taylor nam hij later ook de verslaggeving van de koersen in Alkmaar voor zijn rekening voor de wekelijkse uitgave van Draf & Rensport. Bij drafcentrum Alkmaar is hij nog altijd nauw betrokken naast zijn activiteiten als zelfstandig ondernemer. Was in het verleden Chef Sport op een deelredactie van de NHD, hoofdredacteur van diverse financiële magazines en met Patrick Davidson in 2007 initiator van Draaf Magazine. Tevens de initiatiefnemer van onder meer Toptrainer en Alkmaar Meestertipper.

Nieuwsbrief

Email: