Home | Binnenland | Opnieuw dubbel voor John de Leeuw

Opnieuw dubbel voor John de Leeuw

Door 0
Letter groote: Decrease font Enlarge font
Opnieuw dubbel voor John de Leeuw

WASSENAAR – Dit keer niet de gevestigde namen als meest winnende rijders op Duindigt, want de absente Hugo Langeweg Jr en nationaal kampioen Rick Ebbinge bleven zegeloos op Eerste Pinksterdag. Dus was het de in topvorm verkerende John de Leeuw die met twee zeges heet meeste succes behaalde.

De in topvorm verkerende De Leeuw – inmiddels opgerukt naar een tweede plaats in het klassement bij de beroepspikeurs – zegevierde al in de openingskoers met Fourwings River. De merrie blijkt uitstekend met de Hoofddorper overweg te kunnen, want ze boekte haar eerste zeges met De Leeuw.

Met zijn tweede winnaar van de dag, Fabio Bianco, zijn de statistieken nog imponerender. De ruin van liefhebber Gerrit Markus zette met De Leeuw al zijn vijf starts in winst om en bleef net als in de openingskoers een draver van Hugo Langeweg voor. Was het in de openingskoers Tennessee BLE die het nakijken had, dit keer moest Frank W genoegen nemen met een tweede plek.

Markus is na zijn periode als wethouder weer volop met zijn passie bezig en heeft in de ruin een geweldig talent in huis. De fokproducten van Hans van der Horst doen het de laatste tijd toch al opvallend. Ook de driejarige Generaal Bianco oogt als een klassiek talent en werd een dag eerder derde in het Criterium der Driejarigen op de baan van Wolvega.

Kijk voor de uitslagen op de pdf-bijlage aan de onderzijde van de pagina. Voor het fotomateriaal van www.mbfotos..nl kunt u weer terecht op de fotogalerij aan de rechterzijde van de pagina.

 

 

 

Aanpassingen of toevoegingen? Graag per email!

 

Share on Facebook

Subscribe to comments feed 0 reacties Meld je aan of registreer je hier om een reactie te plaatsen!
Inloggen
Inloggen via Facebook

totaal: | nu in beeld:

Inloggen

Inloggen via Facebook
  • Email naar een vriend Email naar een vriend
  • Print versie Print versie
  • Alleen tekst Alleen tekst

Foto gallerij

Auteur info

Ruud Stoop Ruud Stoop Sinds medio jaren zeventig van de vorige eeuw bezoeker van de koersen. Voor onder meer de uitgaven van de NHD verzorgde hij als opvolger van Rob Kat lange tijd de publicaties over de sport. Na het vertrek van George Taylor nam hij later ook de verslaggeving van de koersen in Alkmaar voor zijn rekening voor de wekelijkse uitgave van Draf & Rensport. Bij drafcentrum Alkmaar is hij nog altijd nauw betrokken naast zijn activiteiten als zelfstandig ondernemer. Was in het verleden Chef Sport op een deelredactie van de NHD, hoofdredacteur van diverse financiële magazines en met Patrick Davidson in 2007 initiator van Draaf Magazine. Tevens de initiatiefnemer van onder meer Toptrainer en Alkmaar Meestertipper.

Nieuwsbrief

Email: