Home | Binnenland | Negen koersen in Alkmaar

Negen koersen in Alkmaar

Door 0
Letter groote: Decrease font Enlarge font
Negen koersen in Alkmaar

ALKMAAR – Met negen koersen is ook het programma op de baan van Alkmaar voor Tweede Pinksterdag behoorlijk volgelopen. Daarnaast is het omlijstende programma zoals gebruikelijk weer de moeite waard, met onder meer een ponydraverij en de koers voor bijrijders met een beperking.

Aan deze koers doet onder meer Richard Luik weer mee, de enthousiaste deelnemer die met Hugo Langeweg Jr gaat proberen zijn titel van twee jaar geleden weer te heroveren. Ook de initiatiefneemster van het eerste uur, Ella Mesker, is natuurlijk weer van de partij.

Kijk voor het koersprogramma op de bijlage aan de onderzijde van de pagina.

 

 

Aanpassingen of toevoegingen? Graag per email!

 

Share on Facebook

Subscribe to comments feed 0 reacties Meld je aan of registreer je hier om een reactie te plaatsen!
Inloggen
Inloggen via Facebook

totaal: | nu in beeld:

Inloggen

Inloggen via Facebook
  • Email naar een vriend Email naar een vriend
  • Print versie Print versie
  • Alleen tekst Alleen tekst

Auteur info

Ruud Stoop Ruud Stoop Sinds medio jaren zeventig van de vorige eeuw bezoeker van de koersen. Voor onder meer de uitgaven van de NHD verzorgde hij als opvolger van Rob Kat lange tijd de publicaties over de sport. Na het vertrek van George Taylor nam hij later ook de verslaggeving van de koersen in Alkmaar voor zijn rekening voor de wekelijkse uitgave van Draf & Rensport. Bij drafcentrum Alkmaar is hij nog altijd nauw betrokken naast zijn activiteiten als zelfstandig ondernemer. Was in het verleden Chef Sport op een deelredactie van de NHD, hoofdredacteur van diverse financiële magazines en met Patrick Davidson in 2007 initiator van Draaf Magazine. Tevens de initiatiefnemer van onder meer Toptrainer en Alkmaar Meestertipper.

Nieuwsbrief

Email: