Home | Binnenland | Wolvega en Alkmaar gaan door

Wolvega en Alkmaar gaan door

Door 0
Letter groote: Decrease font Enlarge font
Wolvega en Alkmaar gaan door

WOLVEGA/ALKMAAR – Zowel de meeting op de baan van Wolvega als die van Alkmaar gaat door, in tegenstelling tot de vanwege de te verwachten weersomstandigheden voorlopig uitgestelde meeting op de grasbaan van Drachten. Deze is naar later datum verzet, hetgeen er mede voor heeft gezorgd dat er voor Alkmaar toch nog een programma kon worden samengesteld.

In Wolvega wordt onder meer de traditionele Peerdepietenkoers verreden. Het totale programma bestaat uit tien draverijen. In Alkmaar worden acht koersen verreden, mede mogelijk vanwege een heatdraverij. De gehele programma’s volgen later op drafsport.nl.

 

 

Aanpassingen of toevoegingen? Graag per email!

 

Share on Facebook

Subscribe to comments feed 0 reacties Meld je aan of registreer je hier om een reactie te plaatsen!
Inloggen
Inloggen via Facebook

totaal: | nu in beeld:

Inloggen

Inloggen via Facebook
  • Email naar een vriend Email naar een vriend
  • Print versie Print versie
  • Alleen tekst Alleen tekst

Auteur info

Ruud Stoop Ruud Stoop Sinds medio jaren zeventig van de vorige eeuw bezoeker van de koersen. Voor onder meer de uitgaven van de NHD verzorgde hij als opvolger van Rob Kat lange tijd de publicaties over de sport. Na het vertrek van George Taylor nam hij later ook de verslaggeving van de koersen in Alkmaar voor zijn rekening voor de wekelijkse uitgave van Draf & Rensport. Bij drafcentrum Alkmaar is hij nog altijd nauw betrokken naast zijn activiteiten als zelfstandig ondernemer. Was in het verleden Chef Sport op een deelredactie van de NHD, hoofdredacteur van diverse financiële magazines en met Patrick Davidson in 2007 initiator van Draaf Magazine. Tevens de initiatiefnemer van onder meer Toptrainer en Alkmaar Meestertipper.

Nieuwsbrief

Email: