Home | Binnenland | Twee zeges John de Leeuw en Freedom Fighter

Twee zeges John de Leeuw en Freedom Fighter

Door 0
Letter groote: Decrease font Enlarge font
Twee zeges John de Leeuw en Freedom Fighter

ALKMAAR – John de Leeuw was met twee overwinningen de meest succesvolle rijder tijdens de maandagmeeting op de baan van Alkmaar. Eerst was er een knappe zege met Freedom Fighter, vervolgens scoorde de Hoofddorper met dezelfde draver ook nog eens in de finale van deze seriedraverij.

Kijk voor de uitslagen op de pdf-bijlage aan de onderzijde van de pagina. Voor het fotomateriaal (zie de galerij aan de rechterzijde van de pagina) zijn we weer dank verschuldigd aan www.mbfotos.nl.

 

 

Aanpassingen of toevoegingen? Graag per email!

 

Share on Facebook

Subscribe to comments feed 0 reacties Meld je aan of registreer je hier om een reactie te plaatsen!
Inloggen
Inloggen via Facebook

totaal: | nu in beeld:

Inloggen

Inloggen via Facebook
  • Email naar een vriend Email naar een vriend
  • Print versie Print versie
  • Alleen tekst Alleen tekst

Foto gallerij

Auteur info

Ruud Stoop Ruud Stoop Sinds medio jaren zeventig van de vorige eeuw bezoeker van de koersen. Voor onder meer de uitgaven van de NHD verzorgde hij als opvolger van Rob Kat lange tijd de publicaties over de sport. Na het vertrek van George Taylor nam hij later ook de verslaggeving van de koersen in Alkmaar voor zijn rekening voor de wekelijkse uitgave van Draf & Rensport. Bij drafcentrum Alkmaar is hij nog altijd nauw betrokken naast zijn activiteiten als zelfstandig ondernemer. Was in het verleden Chef Sport op een deelredactie van de NHD, hoofdredacteur van diverse financiële magazines en met Patrick Davidson in 2007 initiator van Draaf Magazine. Tevens de initiatiefnemer van onder meer Toptrainer en Alkmaar Meestertipper.

Nieuwsbrief

Email: