Home | Binnenland | Standen Alkmaarse competities

Standen Alkmaarse competities

Door 0
Letter groote: Decrease font Enlarge font
Casimaka is er dit keer niet bij Casimaka is er dit keer niet bij

ALKMAAR – Alkmaar heeft maandag een meeting van negen koersen te bieden, waarmee het seizoen op het Ovaaltje eindelijk echt op stoom lijkt te komen. Ook voor de wedders is het programma interessant met onder meer een V5-jackpot en een kwartetjackpot.

Die laatste koers is vermoedelijk wel gevuld met zo’n drie mille en met kanspaarden als Cassari, Elliott River, regerend Paradepaard Dinand Convital en Benjamin Mirage moeilijk te voorspellen. Ook Aboriginalmirage, Chubby Bobber, Elma Alki, Bwino EMC en Voronoff des Pins zouden met een plek bij de eerste vier zeker niet verbazen in dit veld van elf paarden. Het is ook meteen het moeilijkste onderdeel van het Victory Five.

Kijk voor de huidige standen in de diverse Alkmaarse competities op de pdf-bijlage aan de onderzijde van de pagina. Koploper in de strijd om de titel van Paradepaard, Casimaka, is er dit keer overigens niet bij.

 

 

 

Aanpassingen of toevoegingen? Graag per email!

 

Share on Facebook

Subscribe to comments feed 0 reacties Meld je aan of registreer je hier om een reactie te plaatsen!
Inloggen
Inloggen via Facebook

totaal: | nu in beeld:

Inloggen

Inloggen via Facebook
  • Email naar een vriend Email naar een vriend
  • Print versie Print versie
  • Alleen tekst Alleen tekst

Auteur info

Ruud Stoop Ruud Stoop Sinds medio jaren zeventig van de vorige eeuw bezoeker van de koersen. Voor onder meer de uitgaven van de NHD verzorgde hij als opvolger van Rob Kat lange tijd de publicaties over de sport. Na het vertrek van George Taylor nam hij later ook de verslaggeving van de koersen in Alkmaar voor zijn rekening voor de wekelijkse uitgave van Draf & Rensport. Bij drafcentrum Alkmaar is hij nog altijd nauw betrokken naast zijn activiteiten als zelfstandig ondernemer. Was in het verleden Chef Sport op een deelredactie van de NHD, hoofdredacteur van diverse financiële magazines en met Patrick Davidson in 2007 initiator van Draaf Magazine. Tevens de initiatiefnemer van onder meer Toptrainer en Alkmaar Meestertipper.

Nieuwsbrief

Email: