Home | Binnenland | Poolgarantie op Duindigt

Poolgarantie op Duindigt

Door 0
Letter groote: Decrease font Enlarge font
Fanatic Star Fanatic Star

WASSENAAR – De derde koers op de meeting van Duindigt kent een trio poolgarantie van 1500 euro. Door het wegvallen van Esco Heikant (geschrapt) komen er negen paarden aan de start.

Het voorspellen van dit nummer is niet eenvoudig, ondanks de aanwezigheid van de klassieke kandidaat Fanatic Star met Rob van Toor. De ruin is echter trouw genoeg om hier toch minstens tweede te kunnen worden. Met paarden als Flash Greenwood, Saltnpepa Diamant, Faro Sue Heikant en Flits Harley daar omheen moet de wedder dan ook een heel eind kunnen komen. Spel is uiteraard weer mogelijk op de site van Runnerz, waar ook een uitgebreide voorbeschouwing is te vinden voor deze meeting.

Het programma telt elf koersen en begint om 13.30 uur. Met dit fraaie voorjaarsweer alle reden Duindigt met een bezoek te vereren.

 

 

 

Aanpassingen of toevoegingen? Graag per email!

 

Share on Facebook

Subscribe to comments feed 0 reacties Meld je aan of registreer je hier om een reactie te plaatsen!
Inloggen
Inloggen via Facebook

totaal: | nu in beeld:

Inloggen

Inloggen via Facebook
  • Email naar een vriend Email naar een vriend
  • Print versie Print versie
  • Alleen tekst Alleen tekst

Auteur info

Ruud Stoop Ruud Stoop Sinds medio jaren zeventig van de vorige eeuw bezoeker van de koersen. Voor onder meer de uitgaven van de NHD verzorgde hij als opvolger van Rob Kat lange tijd de publicaties over de sport. Na het vertrek van George Taylor nam hij later ook de verslaggeving van de koersen in Alkmaar voor zijn rekening voor de wekelijkse uitgave van Draf & Rensport. Bij drafcentrum Alkmaar is hij nog altijd nauw betrokken naast zijn activiteiten als zelfstandig ondernemer. Was in het verleden Chef Sport op een deelredactie van de NHD, hoofdredacteur van diverse financiële magazines en met Patrick Davidson in 2007 initiator van Draaf Magazine. Tevens de initiatiefnemer van onder meer Toptrainer en Alkmaar Meestertipper.

Nieuwsbrief

Email: