Home | Binnenland | Drie zeges voor Dennis Minnema

Drie zeges voor Dennis Minnema

Door 0
Letter groote: Decrease font Enlarge font
Sportieve strijd tussen stalgenoten Sportieve strijd tussen stalgenoten

GRONINGEN – Groningen kan met een tevreden gevoel de eerste meeting van het seizoen analyseren. Dat geldt vooral voor Dennis Minnema, die in de eerste twee koersen van de dag al meteen naar de winst reed.

In de eerste koers moest hij de winst overigens delen. Fast Track kwam in 1.18,4 namelijk precies op hetzelfde moment over de meet als stalgenoot Gusty Rhythm die werd gereden door werkgever Bas Crebas. Met Golden Avenue mocht Minnema echter vervolgens alleen op het virtuele hoogste podiumplekje staan. De hengst is het eerste fokproduct van de familie Minnema en de winnende rijder heeft wel verwachtingen. “We mikken op de Sweepstakes, dit was dus ook een koers om te kijken of de baan zou bevallen”, aldus Minnema die later ook nog Dinand Convital naar de bloemen reed. De ruin was vorig jaar een klasse apart in Alkmaar. “Maar daarna was hij het koersen wat moe. Met 1.17 laat hij zien dat hij toch weer helemaal fris is.”

Kijk voor de foto’s van www.mbfotos.nl op de galerij aan de rechterzijde van de pagina. De uitslagen zijn te vinden op de pdf-bijlage aan de onderzijde van de pagina.

 

 

Aanpassingen of toevoegingen? Graag per email!

 

Share on Facebook

Subscribe to comments feed 0 reacties Meld je aan of registreer je hier om een reactie te plaatsen!
Inloggen
Inloggen via Facebook

totaal: | nu in beeld:

Inloggen

Inloggen via Facebook
  • Email naar een vriend Email naar een vriend
  • Print versie Print versie
  • Alleen tekst Alleen tekst

Foto gallerij

Auteur info

Ruud Stoop Ruud Stoop Sinds medio jaren zeventig van de vorige eeuw bezoeker van de koersen. Voor onder meer de uitgaven van de NHD verzorgde hij als opvolger van Rob Kat lange tijd de publicaties over de sport. Na het vertrek van George Taylor nam hij later ook de verslaggeving van de koersen in Alkmaar voor zijn rekening voor de wekelijkse uitgave van Draf & Rensport. Bij drafcentrum Alkmaar is hij nog altijd nauw betrokken naast zijn activiteiten als zelfstandig ondernemer. Was in het verleden Chef Sport op een deelredactie van de NHD, hoofdredacteur van diverse financiële magazines en met Patrick Davidson in 2007 initiator van Draaf Magazine. Tevens de initiatiefnemer van onder meer Toptrainer en Alkmaar Meestertipper.

Nieuwsbrief

Email: