Home | Binnenland | Mooi programma bij WK Wedden

Mooi programma bij WK Wedden

Door 0
Letter groote: Decrease font Enlarge font
Mooi programma bij WK Wedden

WOLVEGA – Goed, de term wereldkampioenschap is misschien wat overdreven, maar neemt niet weg dat men in Wolvega een mooi initiatief heeft neergezet met deze titelstrijd WK wedden. De alom geprezen Lilyhammers verdedigen hun titel.

“Dat zal een spannende zaak worden”, wist Rogier den Dekker Tweede Paasdag in Alkmaar al te melden. ”Vorig jaar hadden we een vaste winnaar waar je vol op kon gaan, maar die zullen er nu misschien niet bij staan.” Bovendien is de concurrentie ook wat forser, want op Tweede Paasdag hadden zich al 29 teams ingeschreven en dat aantal zal op 1 april vermoedelijk nog wat hoger zijn.

Kijk voor het programma van Wolvega op de pdf-bijlage aan de onderzijde van deze pagina.

 

 

Aanpassingen of toevoegingen? Graag per email!

 

Share on Facebook

Subscribe to comments feed 0 reacties Meld je aan of registreer je hier om een reactie te plaatsen!
Inloggen
Inloggen via Facebook

totaal: | nu in beeld:

Inloggen

Inloggen via Facebook
  • Email naar een vriend Email naar een vriend
  • Print versie Print versie
  • Alleen tekst Alleen tekst

Auteur info

Ruud Stoop Ruud Stoop Sinds medio jaren zeventig van de vorige eeuw bezoeker van de koersen. Voor onder meer de uitgaven van de NHD verzorgde hij als opvolger van Rob Kat lange tijd de publicaties over de sport. Na het vertrek van George Taylor nam hij later ook de verslaggeving van de koersen in Alkmaar voor zijn rekening voor de wekelijkse uitgave van Draf & Rensport. Bij drafcentrum Alkmaar is hij nog altijd nauw betrokken naast zijn activiteiten als zelfstandig ondernemer. Was in het verleden Chef Sport op een deelredactie van de NHD, hoofdredacteur van diverse financiële magazines en met Patrick Davidson in 2007 initiator van Draaf Magazine. Tevens de initiatiefnemer van onder meer Toptrainer en Alkmaar Meestertipper.

Nieuwsbrief

Email: