Home | Binnenland | Groningen opent in stijl

Groningen opent in stijl

Door 0
Letter groote: Decrease font Enlarge font
Groningen opent in stijl

GRONINGEN – Waar menigeen vreesde voor een annulering voor de meeting van Groningen voor komend weekeinde, is die gedachte gelukkig niet bevestigd. In de Martinistad wordt gewoon gekoerst en die impuls kan de sport best gebruiken.

Er zijn acht representatieve koersen gecreëerd. Alle reden dus om komende zondag naar het noordoosten van ons land af te reizen.

Kijk voor het programma op de pdf-bijlage aan de onderzijde van deze pagina.

 

 

Aanpassingen of toevoegingen? Graag per email!

 

Share on Facebook

Subscribe to comments feed 0 reacties Meld je aan of registreer je hier om een reactie te plaatsen!
Inloggen
Inloggen via Facebook

totaal: | nu in beeld:

Inloggen

Inloggen via Facebook
  • Email naar een vriend Email naar een vriend
  • Print versie Print versie
  • Alleen tekst Alleen tekst

Auteur info

Ruud Stoop Ruud Stoop Sinds medio jaren zeventig van de vorige eeuw bezoeker van de koersen. Voor onder meer de uitgaven van de NHD verzorgde hij als opvolger van Rob Kat lange tijd de publicaties over de sport. Na het vertrek van George Taylor nam hij later ook de verslaggeving van de koersen in Alkmaar voor zijn rekening voor de wekelijkse uitgave van Draf & Rensport. Bij drafcentrum Alkmaar is hij nog altijd nauw betrokken naast zijn activiteiten als zelfstandig ondernemer. Was in het verleden Chef Sport op een deelredactie van de NHD, hoofdredacteur van diverse financiële magazines en met Patrick Davidson in 2007 initiator van Draaf Magazine. Tevens de initiatiefnemer van onder meer Toptrainer en Alkmaar Meestertipper.

Nieuwsbrief

Email: