Home | Binnenland | Wolvega gaat lunchen met vier koersen

Wolvega gaat lunchen met vier koersen

Door 0
Letter groote: Decrease font Enlarge font
Ook de dit jaar nog ongeslagen Sabsevar As treedt aan Ook de dit jaar nog ongeslagen Sabsevar As treedt aan

WOLVEGA – De lunchmeeting op de baan van Wolvega telt komende woensdag vier goed bezette draverijen. Dit voor Nederland vrij unieke fenomeen begint rond de klok van 11.15 uur met de eerste koers.

Omdat het op het eerste gezicht voor de Nederlandse insiders redelijk voorspelbare draverijen lijken te zijn, is het raadzaam toch maar even een weddenschapje te plaatsen. De voorsprong op de Fransen die snel even een PMU-café in duiken is immers groot.

Kijk voor het programma op de bijlage aan de onderzijde van de pagina.

 

 

 

Aanpassingen of toevoegingen? Graag per email!

 

Share on Facebook

Subscribe to comments feed 0 reacties Meld je aan of registreer je hier om een reactie te plaatsen!
Inloggen
Inloggen via Facebook

totaal: | nu in beeld:

Inloggen

Inloggen via Facebook
  • Email naar een vriend Email naar een vriend
  • Print versie Print versie
  • Alleen tekst Alleen tekst

Auteur info

Ruud Stoop Ruud Stoop Sinds medio jaren zeventig van de vorige eeuw bezoeker van de koersen. Voor onder meer de uitgaven van de NHD verzorgde hij als opvolger van Rob Kat lange tijd de publicaties over de sport. Na het vertrek van George Taylor nam hij later ook de verslaggeving van de koersen in Alkmaar voor zijn rekening voor de wekelijkse uitgave van Draf & Rensport. Bij drafcentrum Alkmaar is hij nog altijd nauw betrokken naast zijn activiteiten als zelfstandig ondernemer. Was in het verleden Chef Sport op een deelredactie van de NHD, hoofdredacteur van diverse financiële magazines en met Patrick Davidson in 2007 initiator van Draaf Magazine. Tevens de initiatiefnemer van onder meer Toptrainer en Alkmaar Meestertipper.

Nieuwsbrief

Email: