Home | Binnenland | Grote klap trainers en eigenaren door brand

Grote klap trainers en eigenaren door brand

Door 0
Letter groote: Decrease font Enlarge font
Grote klap trainers en eigenaren door brand

WOLVEGA – De uitslaande brand op het stallencomplex in Wolvega heeft dinsdag het leven geëist van drie dravers. Voor Hurricane Polly, Ursulo de Bellevue en Giorgio Meadow bleek redding helaas niet meer mogelijk.

De eerste twee paarden worden getraind door Jeroen Offeringa. Hurricane Polly was een twee jaar oude zoon van Abano As en Davidia Storm, terwijl Ursulo de Bellevue van Rudi Custers na een lange blessure bijna weer koersklaar was. De Fransman won voor zijn gedwongen rust al in zijn geboorteland en in België.

Ook Jitske Oord toonde zich uiteraard bijzonder aangeslagen na het verlies van Giorgio Meadow. “Ik wil eigenlijk niet eens weten wat hij de laatste minuten heeft meegemaakt. Het leek zo’n talentvol paard en klaar om te koersen”, meldde ze in een televisieverslag.

 

 

Aanpassingen of toevoegingen? Graag per email!

 

Share on Facebook

Subscribe to comments feed 0 reacties Meld je aan of registreer je hier om een reactie te plaatsen!
Inloggen
Inloggen via Facebook

totaal: | nu in beeld:

Inloggen

Inloggen via Facebook
  • Email naar een vriend Email naar een vriend
  • Print versie Print versie
  • Alleen tekst Alleen tekst

Auteur info

Ruud Stoop Ruud Stoop Sinds medio jaren zeventig van de vorige eeuw bezoeker van de koersen. Voor onder meer de uitgaven van de NHD verzorgde hij als opvolger van Rob Kat lange tijd de publicaties over de sport. Na het vertrek van George Taylor nam hij later ook de verslaggeving van de koersen in Alkmaar voor zijn rekening voor de wekelijkse uitgave van Draf & Rensport. Bij drafcentrum Alkmaar is hij nog altijd nauw betrokken naast zijn activiteiten als zelfstandig ondernemer. Was in het verleden Chef Sport op een deelredactie van de NHD, hoofdredacteur van diverse financiële magazines en met Patrick Davidson in 2007 initiator van Draaf Magazine. Tevens de initiatiefnemer van onder meer Toptrainer en Alkmaar Meestertipper.

Nieuwsbrief

Email: