Home | Binnenland | Voorlopig nog nek-aan-nek

Voorlopig nog nek-aan-nek

Door 0
Letter groote: Decrease font Enlarge font
Voorlopig nog nek-aan-nek

DEN HAAG – Na de meeting van Alkmaar hebben de contouren van een nieuw duel tussen Hugo Langeweg Jr en titelverdediger Rick Ebbinge zich alweer gevormd. De Zandtemer leidt met één overwinning meer in de strijd om de nationale pikeurstitel.

De laatste jaren waren de twee sportieve kemphanen steeds bovenaan de ranglijsten te vinden, hoewel Ebbinge uiteindelijk wel met een ruime marge kampioen wist te worden. Het lijkt er daarom op dat de strijd dit jaar spannender gaat worden. Robin Bakker en John de Leeuw volgen op plaats drie en vier.

Kijk voor de complete ranglijst op de pdf-bijlage aan de onderzijde van de pagina.

 

Aanpassingen of toevoegingen? Graag per email!

 

Share on Facebook

Subscribe to comments feed 0 reacties Meld je aan of registreer je hier om een reactie te plaatsen!
Inloggen
Inloggen via Facebook

totaal: | nu in beeld:

Inloggen

Inloggen via Facebook
  • Email naar een vriend Email naar een vriend
  • Print versie Print versie
  • Alleen tekst Alleen tekst

Auteur info

Ruud Stoop Ruud Stoop Sinds medio jaren zeventig van de vorige eeuw bezoeker van de koersen. Voor onder meer de uitgaven van de NHD verzorgde hij als opvolger van Rob Kat lange tijd de publicaties over de sport. Na het vertrek van George Taylor nam hij later ook de verslaggeving van de koersen in Alkmaar voor zijn rekening voor de wekelijkse uitgave van Draf & Rensport. Bij drafcentrum Alkmaar is hij nog altijd nauw betrokken naast zijn activiteiten als zelfstandig ondernemer. Was in het verleden Chef Sport op een deelredactie van de NHD, hoofdredacteur van diverse financiële magazines en met Patrick Davidson in 2007 initiator van Draaf Magazine. Tevens de initiatiefnemer van onder meer Toptrainer en Alkmaar Meestertipper.

Nieuwsbrief

Email: