Home | Binnenland | Engwerda op weg naar nieuwe titel

Engwerda op weg naar nieuwe titel

Door 0
Letter groote: Decrease font Enlarge font
Engwerda op weg naar nieuwe titel

DEN HAAG – Vier trainers verdienden dit jaar binnen de landsgrenzen voor hun eigenaren inmiddels meer dan een ton aan prijzengeld. Jeroen Engwerda kan een nieuwe titel eigenlijk nauwelijks meer ontlopen, ook al omdat hij nogal wat Franse paarden in training heeft.

De trainer uit Biddinghuizen verdiende bijna 275.000 euro en dat is ruim meer dan de andere tonwinnaars Hugo Langeweg Jr, Paul Hagoort (die daarnaast natuurlijk ook veel over de grens verdiende) en Dion Tesselaar bijeen reden. Overigens zou Bas Crébas één van de komende weken eveneens de barrière van de 100.000 euro kunnen slechten. Kijk voor het totaaloverzicht op de pdf-bijlage aan de onderzijde van de pagina.

 

 

Aanpassingen of toevoegingen? Graag per email!

 

Share on Facebook

Subscribe to comments feed 0 reacties Meld je aan of registreer je hier om een reactie te plaatsen!
Inloggen
Inloggen via Facebook

totaal: | nu in beeld:

Inloggen

Inloggen via Facebook
  • Email naar een vriend Email naar een vriend
  • Print versie Print versie
  • Alleen tekst Alleen tekst

Auteur info

Ruud Stoop Ruud Stoop Sinds medio jaren zeventig van de vorige eeuw bezoeker van de koersen. Voor onder meer de uitgaven van de NHD verzorgde hij als opvolger van Rob Kat lange tijd de publicaties over de sport. Na het vertrek van George Taylor nam hij later ook de verslaggeving van de koersen in Alkmaar voor zijn rekening voor de wekelijkse uitgave van Draf & Rensport. Bij drafcentrum Alkmaar is hij nog altijd nauw betrokken naast zijn activiteiten als zelfstandig ondernemer. Was in het verleden Chef Sport op een deelredactie van de NHD, hoofdredacteur van diverse financiële magazines en met Patrick Davidson in 2007 initiator van Draaf Magazine. Tevens de initiatiefnemer van onder meer Toptrainer en Alkmaar Meestertipper.

Nieuwsbrief

Email: