Home | Binnenland | Maakt Cassari het gat groter?

Maakt Cassari het gat groter?

Door 0
Letter groote: Decrease font Enlarge font
Maakt Cassari het gat groter?

ALKMAAR – In veel klassementen is de strijd op de baan van Alkmaar inmiddels wel gestreden. In de eerste koers zou Cassari met Jaap Terstal een mooie slag kunnen slaan in de jacht op die prestigieuze titel.

Ook bij de trainers (Bas Crébas), rijders (Dennis Minnema), amateurs (Fred Handelaar) en montérijders (Angeline Batist) ligt het kampioenschap aardig in de plooi. Bij de leerlingen (Jaap van Rijn vs Danny Brouwer) en de eigenaren is dat echter alleminst het geval.

Op de kwartetkoers staat een mooie jackpot. De koers is onvoorspelbaar vanwege het feit dat enkele favorieten (Diva Lady, Classic Lady en Don Starlake) vanuit het tweede gelid moeten opereren.

Tijdens deze Piet Vlaar-dag (meer over de Hensbroeker in de komende uitgave van Draf & Rensport) zijn door sponsoren meerdere ereprijzen beschikbaar gesteld.

Kijk voor de huidige standen op de pdf-bijlage aan de onderzijde van de pagina.

 

 

Aanpassingen of toevoegingen? Graag per email!

 

Share on Facebook

Subscribe to comments feed 0 reacties Meld je aan of registreer je hier om een reactie te plaatsen!
Inloggen
Inloggen via Facebook

totaal: | nu in beeld:

Inloggen

Inloggen via Facebook
  • Email naar een vriend Email naar een vriend
  • Print versie Print versie
  • Alleen tekst Alleen tekst

Auteur info

Ruud Stoop Ruud Stoop Sinds medio jaren zeventig van de vorige eeuw bezoeker van de koersen. Voor onder meer de uitgaven van de NHD verzorgde hij als opvolger van Rob Kat lange tijd de publicaties over de sport. Na het vertrek van George Taylor nam hij later ook de verslaggeving van de koersen in Alkmaar voor zijn rekening voor de wekelijkse uitgave van Draf & Rensport. Bij drafcentrum Alkmaar is hij nog altijd nauw betrokken naast zijn activiteiten als zelfstandig ondernemer. Was in het verleden Chef Sport op een deelredactie van de NHD, hoofdredacteur van diverse financiële magazines en met Patrick Davidson in 2007 initiator van Draaf Magazine. Tevens de initiatiefnemer van onder meer Toptrainer en Alkmaar Meestertipper.

Nieuwsbrief

Email: