Home | Binnenland | Schrappers Wolvega

Schrappers Wolvega

Door 0
Letter groote: Decrease font Enlarge font
Durk M Boko is één van de schrappers Durk M Boko is één van de schrappers

WOLVEGA – Voor de meeting van Wolvega van deze zaterdag zijn drie schrappers bekend. De paarden Durk M Boko, Echt Wel KJ en Downtown Fortuna zullen tijdens deze vroege middagmeeting niet aan de start verschijnen.

Uitgebreide voorbeschouwingen met betrekking tot de koersen op Wolvega kunt u zien op de site van Runnerz, waar uiteraard ook lucratief spel op deze koersdag mogelijk is.

 

 

Aanpassingen of toevoegingen? Graag per email!

 

Share on Facebook

Subscribe to comments feed 0 reacties Meld je aan of registreer je hier om een reactie te plaatsen!
Inloggen
Inloggen via Facebook

totaal: | nu in beeld:

Inloggen

Inloggen via Facebook
  • Email naar een vriend Email naar een vriend
  • Print versie Print versie
  • Alleen tekst Alleen tekst

Auteur info

Ruud Stoop Ruud Stoop Sinds medio jaren zeventig van de vorige eeuw bezoeker van de koersen. Voor onder meer de uitgaven van de NHD verzorgde hij als opvolger van Rob Kat lange tijd de publicaties over de sport. Na het vertrek van George Taylor nam hij later ook de verslaggeving van de koersen in Alkmaar voor zijn rekening voor de wekelijkse uitgave van Draf & Rensport. Bij drafcentrum Alkmaar is hij nog altijd nauw betrokken naast zijn activiteiten als zelfstandig ondernemer. Was in het verleden Chef Sport op een deelredactie van de NHD, hoofdredacteur van diverse financiële magazines en met Patrick Davidson in 2007 initiator van Draaf Magazine. Tevens de initiatiefnemer van onder meer Toptrainer en Alkmaar Meestertipper.

Nieuwsbrief

Email: