Home | Binnenland | Dubbele zeges in Alkmaar

Dubbele zeges in Alkmaar

Door 0
Letter groote: Decrease font Enlarge font
Dubbele zeges in Alkmaar

ALKMAAR – Het was een koersdag met nogal wat dubbele dooiers, want verscheidene rijders slaagden er maandag in op het Ovaaltje twee overwinningen te behalen.

De eerste die zijn dubbel bewerkstelligde was Rick Ebbinge die een gastritje met Fyny Promise in winst omzette en voor de eigen stal Engwerda ook Eliza Star N naar de winst reed. Voor de eerstgenoemde was het de eerste zege, terwijl Eliza Star N haar ongeslagen status op Alkmaar verdedigde.

Ook Danny Brouwer boekte twee zeges. De eerste was met een opnieuw verbeterde Diana Boko, terwijl de leerlingpikeur nog geen half uur later werd gehuldigd met dank aan de beresterke Dutch Dynamite die maar van geen wijken wilde weten.

Dennis Minnema bewaarde zijn slotoffensief tot de twee laatste koersen, na een wat minder fortuinlijk begin van de dag. Zowel met Avenue Transs R als met (opnieuw) Dinand Convital wist hij te winnen.

Ook de stal van Hugo Langeweg boekte twee zeges. Jaap van Rijn opende met For Sale en Langeweg Jr stuurde de Italiaanse Techar overtuigend  naar de winst.

De amateurkoers ging naar de sterke Diva Lady met Samantha Stolker en John de Leeuw bewees dat de grote vorm van Brutus weer aanstaande is.

Foto’s met dank aan www.mbfotos.nl. Kijk voor de uitslagen op de pdf-bijlage aan de onderzijde van de pagina.

 

 

Aanpassingen of toevoegingen? Graag per email!

 

Beoordeel dit artikel

0
Share on Facebook

Subscribe to comments feed 0 reacties Meld je aan of registreer je hier om een reactie te plaatsen!
Inloggen
Inloggen via Facebook

totaal: | nu in beeld:

Inloggen

Inloggen via Facebook
  • Email naar een vriend Email naar een vriend
  • Print versie Print versie
  • Alleen tekst Alleen tekst

Foto gallerij

Auteur info

Ruud Stoop Ruud Stoop Sinds medio jaren zeventig van de vorige eeuw bezoeker van de koersen. Voor onder meer de uitgaven van de NHD verzorgde hij als opvolger van Rob Kat lange tijd de publicaties over de sport. Na het vertrek van George Taylor nam hij later ook de verslaggeving van de koersen in Alkmaar voor zijn rekening voor de wekelijkse uitgave van Draf & Rensport. Bij drafcentrum Alkmaar is hij nog altijd nauw betrokken naast zijn activiteiten als zelfstandig ondernemer. Was in het verleden Chef Sport op een deelredactie van de NHD, hoofdredacteur van diverse financiële magazines en met Patrick Davidson in 2007 initiator van Draaf Magazine. Tevens de initiatiefnemer van onder meer Toptrainer en Alkmaar Meestertipper.

Nieuwsbrief

Email: