Home | Binnenland | Superdag voor Caroline Aalbers

Superdag voor Caroline Aalbers

Door 0
Letter groote: Decrease font Enlarge font
Superdag voor Caroline Aalbers

EMMELOORD – Voor Caroline Aalbers bleek de meeting van Emmeloord optimaal uit te pakken. De Callantsoogse zegevierde zelf met Fernando en Adonis Charisma en zag amateurrijder Mart Blankendaal ook nog winnen met de door haar getrainde Adelaar.

Voor Blankendaal was het niet de einige winst van de dag, want de Noord-Hollander was ook de sterkste met Creme dela Creme. Snelste winnaar van de dag werd Zioletta D met Bas Crébas (die op de voor hem zo bekende baan ook nog won met Everglide Rapida). Seriewinnares Zioletta D onderstreepte haar grootse vorm met een winst in 1.23,7.

Kijk voor de uitslagen op de pdf-bijlage aan de onderzijde van de pagina. Foto’s met dank aan www.mbfotos.nl.

 

 

Aanpassingen of toevoegingen? Graag per email!

 

Beoordeel dit artikel

0
Share on Facebook

Subscribe to comments feed 0 reacties Meld je aan of registreer je hier om een reactie te plaatsen!
Inloggen
Inloggen via Facebook

totaal: | nu in beeld:

Inloggen

Inloggen via Facebook
  • Email naar een vriend Email naar een vriend
  • Print versie Print versie
  • Alleen tekst Alleen tekst

Foto gallerij

Auteur info

Ruud Stoop Ruud Stoop Sinds medio jaren zeventig van de vorige eeuw bezoeker van de koersen. Voor onder meer de uitgaven van de NHD verzorgde hij als opvolger van Rob Kat lange tijd de publicaties over de sport. Na het vertrek van George Taylor nam hij later ook de verslaggeving van de koersen in Alkmaar voor zijn rekening voor de wekelijkse uitgave van Draf & Rensport. Bij drafcentrum Alkmaar is hij nog altijd nauw betrokken naast zijn activiteiten als zelfstandig ondernemer. Was in het verleden Chef Sport op een deelredactie van de NHD, hoofdredacteur van diverse financiële magazines en met Patrick Davidson in 2007 initiator van Draaf Magazine. Tevens de initiatiefnemer van onder meer Toptrainer en Alkmaar Meestertipper.

Nieuwsbrief

Email: