Home | Binnenland | Opnieuw annulering koersdag

Opnieuw annulering koersdag

Door 0
Letter groote: Decrease font Enlarge font
Opnieuw annulering koersdag

GRONINGEN – Het afkalvende bestand aan vaderlandse koerspaarden heeft opnieuw een slachtoffer geëist. De meeting van komende zondag op de baan van Groningen is komen te vervallen vanwege een gebrek aan aanmeldingen.

Uiteraard is dat mede een gevolg van de twee dagen eerder geplande koersdag op Victoria Park. Voor de kleinere pistes valt immers moeilijk te concurreren met de slagkracht van die baan, waar men enkele jaren geleden overigens nog juist ruimte in de zomerprogrammering zei over te houden voor de andere koersbanen. Dat men bij de op particulier initiatief drijvende Friese baan kansen grijpt en pro-actief handelt, valt Victoria Park echter nauwelijks te verwijten. Succesvol ondernemen is immers vooral het benutten van de geboden kansen. 

 

Aanpassingen of toevoegingen? Graag per email!

 

Beoordeel dit artikel

5.00
Share on Facebook

Subscribe to comments feed 0 reacties Meld je aan of registreer je hier om een reactie te plaatsen!
Inloggen
Inloggen via Facebook

totaal: | nu in beeld:

Inloggen

Inloggen via Facebook
  • Email naar een vriend Email naar een vriend
  • Print versie Print versie
  • Alleen tekst Alleen tekst

Auteur info

Ruud Stoop Ruud Stoop Sinds medio jaren zeventig van de vorige eeuw bezoeker van de koersen. Voor onder meer de uitgaven van de NHD verzorgde hij als opvolger van Rob Kat lange tijd de publicaties over de sport. Na het vertrek van George Taylor nam hij later ook de verslaggeving van de koersen in Alkmaar voor zijn rekening voor de wekelijkse uitgave van Draf & Rensport. Bij drafcentrum Alkmaar is hij nog altijd nauw betrokken naast zijn activiteiten als zelfstandig ondernemer. Was in het verleden Chef Sport op een deelredactie van de NHD, hoofdredacteur van diverse financiële magazines en met Patrick Davidson in 2007 initiator van Draaf Magazine. Tevens de initiatiefnemer van onder meer Toptrainer en Alkmaar Meestertipper.

Nieuwsbrief

Email: