Home | Binnenland | Swipe Dei weer groot succes

Swipe Dei weer groot succes

Door 2
Letter groote: Decrease font Enlarge font
Swipe Dei weer groot succes

JOURE – Swipe Dei op de baan van Joure heeft weer voor een geweldige publieke opkomst gezorgd. De grasbaan toont al jarenlang aan dat met veel inspanningen (en een beperkt aantal meetings per jaar) prima resultaten zijn te behalen. Naast enkele meer voorspelbare zeges was er de winst van outsider Criss Sandesman met Chris van der Sman die in het bijzonder opviel.

Kijk voor de uitslagen op de pdf-bijlage aan de onderzijde van de pagina. Foto’s (zie de galerij aan de rechterzijde van de pagina) met dank aan www.mbfotos.nl.

 

Aanpassingen of toevoegingen? Graag per email!

 

Beoordeel dit artikel

5.00
Share on Facebook

Subscribe to comments feed 2 reacties Meld je aan of registreer je hier om een reactie te plaatsen!
Inloggen
Inloggen via Facebook

avatar
Eric Rams 12 jul 2015
Het was weer fantastisch! In de biertent, langs het hek van de laatste rechte lijn richting finish en in de VIP-tent. Aan alles was gedacht en de verzorging was optimaal. Janine en ik hebben genoten. Fijn dat Gerard Steeman er bij was en als de grote roerganger (behendig mobiel manoeuvrerend) voor iedereen aandacht had.
Dank
avatar
Greg Rams 18 jul 2015
Mooi dat dit soort koersen nog altijd een succesformule zijn

De omstandigheden waren ideaal, er werd door de Fransman Quango (1.18,2) zelfs een baanrecord gelopen. Een baanrecord monté wel te verstaan, want in 2004 liep onze crack Racing Dragon 1.18,1 (aangespannen) en is daarmee nog altijd dé baanrecordhouder van Joure. Iets om trots op te zijn.
totaal: 2 | nu in beeld: 1 - 2

Inloggen

Inloggen via Facebook
  • Email naar een vriend Email naar een vriend
  • Print versie Print versie
  • Alleen tekst Alleen tekst

Foto gallerij

Auteur info

Ruud Stoop Ruud Stoop Sinds medio jaren zeventig van de vorige eeuw bezoeker van de koersen. Voor onder meer de uitgaven van de NHD verzorgde hij als opvolger van Rob Kat lange tijd de publicaties over de sport. Na het vertrek van George Taylor nam hij later ook de verslaggeving van de koersen in Alkmaar voor zijn rekening voor de wekelijkse uitgave van Draf & Rensport. Bij drafcentrum Alkmaar is hij nog altijd nauw betrokken naast zijn activiteiten als zelfstandig ondernemer. Was in het verleden Chef Sport op een deelredactie van de NHD, hoofdredacteur van diverse financiële magazines en met Patrick Davidson in 2007 initiator van Draaf Magazine. Tevens de initiatiefnemer van onder meer Toptrainer en Alkmaar Meestertipper.

Nieuwsbrief

Email: