Home | Binnenland | Peter Brakeboer dankt liefde aan ‘Tippie’

Peter Brakeboer dankt liefde aan ‘Tippie’

Door 0
Letter groote: Decrease font Enlarge font
Peter Brakeboer dankt liefde aan ‘Tippie’

SCHAGEN – In de Schager Courant van deze dinsdag stond een leuk interview met de markante eigenaarrijder Peter Brakeboer. De liefhebber die pas op latere leeftijd met de sport in contact kwam, vertelt uiteraard met passie over zijn paarden Tiptronic BN en Baco Boy.

Dat de drafsport voor de deelnemers ook een keerpunt in het persoonlijke leven kan zijn, weet de voorheen in de horeca werkzame Brakeboer maar al te goed. Voor die omwenteling zorgde Tiptronic BN: “Hij was het minst favoriet, maar ik zei bluffend tegen een jongedame langs de kant: als je flink geld wilt verdienen, moet je mij spelen. En inderdaad: ik won ook nog. Die jongedame is er nog steeds. Zij is nu mijn vriendin en grootste supporter.”

 

 

Aanpassingen of toevoegingen? Graag per email!

 

Beoordeel dit artikel

4.33
Share on Facebook

Subscribe to comments feed 0 reacties Meld je aan of registreer je hier om een reactie te plaatsen!
Inloggen
Inloggen via Facebook

totaal: | nu in beeld:

Inloggen

Inloggen via Facebook
  • Email naar een vriend Email naar een vriend
  • Print versie Print versie
  • Alleen tekst Alleen tekst

Auteur info

Ruud Stoop Ruud Stoop Sinds medio jaren zeventig van de vorige eeuw bezoeker van de koersen. Voor onder meer de uitgaven van de NHD verzorgde hij als opvolger van Rob Kat lange tijd de publicaties over de sport. Na het vertrek van George Taylor nam hij later ook de verslaggeving van de koersen in Alkmaar voor zijn rekening voor de wekelijkse uitgave van Draf & Rensport. Bij drafcentrum Alkmaar is hij nog altijd nauw betrokken naast zijn activiteiten als zelfstandig ondernemer. Was in het verleden Chef Sport op een deelredactie van de NHD, hoofdredacteur van diverse financiële magazines en met Patrick Davidson in 2007 initiator van Draaf Magazine. Tevens de initiatiefnemer van onder meer Toptrainer en Alkmaar Meestertipper.

Nieuwsbrief

Email: